Zeezeilen met de " MARILENA " is meer dan zeilen alleen

Zeezeilreizen naar binnen en buitenland

Beschrijving Jeanneau

Hieronder treft u informatie aan van onze boot gebouwd door de franse scheepswerf Jeanneau.

Sun Legende 41:

Stoer en Elegant (gebouwd tussen 1987 en 1990) Sun Legende 41: Dit stoere jacht is een  ontwerp  van Yachtarchitect Doug Peterson, the Sun Legende is een eerste klas jacht,  Snel,  Stoer, en Degelijk. De majestueuze lijnen van de Sun Legende 41 snijden moeiteloos door de golven : De dekuitrusting, ontwikkeld door de steeds grotere vraag naar betere prestaties bevestigd het stuur en bedieningsgemak van de boot, ook de standaard verstelbare achterstag, en de vanuit de kuip verstelbare genuasledes  maken het schip een stuk gemakkelijker te bedienen. De combinatie van de beste uitrusting, en roestvast staal stralen stoerheid, en duurzaamheid uit. De grote Kuip, de elegante stroomlijn in de verlenging van het bovendek, is geheel uitgevoerd in teakdesign.

 

De bakskisten voor de zeiluitrusting zijn groot.De boot is gebouwd volgens de traditionele handlayup methode, De romp van de Sun Legende is versterkt met een door Dupont du Nemours, en Jeanneau ontwikkeld exclusief materiaal genoemd Aramide, ook wel Kevlar genoemd. De gietijzeren kiel draagt veel bij aan de prestatie van het jacht bij een koers hoog aan de wind,

Het met teakhout uitgevoerde interieur van de Sun Legende 41, gecombineerd met de kwalitatieve hoogwaardige materialen straalt raffinement uit.  De Salon is gescheiden van het kombuisgedeelte door middel van een op een hoefijzer gelijkend grootspant.De bekleding past perfect bij de zachte glans van het teakhout. De positionering van Kombuis en Kaartentafel in het breedste deel van de romp geeft het schip een wonderbaarlijk gevoel van ruimte. Ook de natte cel is voldoende groot, en bied ook tijdens het varen onder helling genoeg comfort. ook de wasgelegenheid in de achterhut is ruim bemeten. Het ventilatiesysteem is met 10 luiken meer dan voldoende.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.