Zeezeilen met de " MARILENA " is meer dan zeilen alleen

Zeezeilreizen naar binnen en buitenland

Toelichting Vaarschema.

Vervoer naar en vanaf de op en afstapplaatsen zijn voor uw eigen rekening, en dienen door uzelf te worden geregeld. 

Wij zullen er echter alles aan doen, om het u zo makkelijk mogelijk te maken door die plaatsen te kiezen die probleemloos via openbaar vervoer zoals auto, trein, bus, en/of vliegtuig goed en goedkoop zijn te bereiken. 

Onze prijzen zijn echte all in prijzen d.w.z. dat u niet hoeft bij te betalen voor brandstoffen, of havengelden, ook alle maaltijden en drankje’s zoals koffie, thee, en frisdrank aan boord zijn bij de prijs inbegrepen, ook een Oorlam op zijn tijd valt hieronder. 

Maaltijden en Drankje’s aan de wal zijn echter voor uw eigen rekening, voor de gezelligheid zal er minimaal 1 keer per reis buiten de deur worden gegeten.

Voor reizen van 3 of 4 dagen geldt een minimum van 3 en maximum van 5 personen per reis. 

Voor onze vakantiereizen van 15 en 22 dagen is het maximum i.v.m. de beperkte leefruimte aan boord 5 personen. 

In overleg zijn er ook andere reizen mogelijk, met een andere bestemming, en/of tijdsduur. Bel of Mail ons, dan zullen wij ons best doen om een en ander te bewerkstelligen. 

Wanneer een reisnummer groen gekleurd is betekend dit dat er nog 1 of 2 plaatsen beschikbaar zijn, wanneer het rood is zijn alle voor die reis beschikbare plaatsen bezet. Wacht dus niet te lang met reserveren want er zijn maar vijf  plaatsen beschikbaar.

Met Vr; Gr; Pieter en Aafke Hiemstra.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.