Zeezeilen met de " MARILENA " is meer dan zeilen alleen

Zeezeilreizen naar binnen en buitenland

Zeilreizen naar Borkum, Helgoland en Norderney.

 Helgoland – Borkum

Do 06 t/m Ma 10 Juni 2019. (Pinksteren)

5 dgn  € 245,=  in combinatie met de rode rots Helgoland.

We vertrekken Donderdagmorgen 18 mei om 06:00 uur vanaf Lauwersoog en zeilen dan rechtstreeks naar Helgoland waar we dan als het weer meezit om 20:00 uur  aankomen na 100 mijl te hebben gezeild.

Na een dagje Helgoland, zeilen we weer terug naar het Westen om vervolgens  Borkum  te bezoeken, ook nu moeten we weer vroeg uit de veren t.w 06:00 uur want de verheid is 75 mijl vanaf Helgoland naar Borkum.

Onze aankomst op Borkum is  tussen 17:00 en 18:00 uur, alles hangt echter nauw samen met weer, wind, en getij eenmaal op Borkum aangekomen gaan we met de bus naar het dorp, en terug nemen we de taxi.

Maandagmorgen 10 mei  zeilen we dan weer terug naar Lauwersoog.

==============================================================

Borkum – ( Juist ) – Norderney 4 daagse reis.

Woensdag  29 Mei t/m Zon 02  Juni 2019.     5  dagen  € 245,=

Norderney is één van de Duitse waddeneilanden die wij vaak gebruiken als tussenstop naar Helgoland, maar die we ook wel in ons programma hebben staan in combinatie met het eiland Borkum. We zeilen er in ongeveer 10 tot 12  uur naar toe. Ook is het mogelijk om vanaf Norderney per veerboot het eiland Juist te bezoeken, i.v.m. de diepgang van ons schip (2,20 mtr) is het niet mogelijk dit eiland op eigen kiel te bereiken. Borkum en Norderney kenmerken zich door hun hoogbouw van Hotels, Kuuroorden, en Strandboulevards. U kunt er heerlijk genieten op een van de vele terrasjes, met een lekker glas bier en ook ’s avonds is het er erg gezellig.

Ook is het natuurlijk mogelijk om deze eilanden per fiets te verkennen en op Borkum is een uitgebreid net van fietspaden

en de “Greune Stee en Woldedunen” zijn zeker plaatsen die u gezien moet hebben.

Zeehonden op het strand

 Deze reis is ook mogelijk in combinatie met Helgoland, Borkum, en/of het eiland Juist

(5 dgn). Prijs  € 245,= All in. (Echter exclusief veerboot naar Juist.)

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.